Over Sybregje

Hi! Ik ben Ramona Evelien — degene die de stoute schoenen aan heeft getrokken en Sybregje op heeft gezet.

 

“Ondernemen én creatief zijn, dat is wat ik het allerliefst doe. Of het gaat om nieuwe kleuren kiezen, website onderhouden, jullie vragen beantwoorden of leuke foto’s plaatsen op Instagram, het geeft mij zoveel energie. Elk stukje van Sybregje heb ik zelf opgebouwd. Uit liefde en emotie.” 

 

Sybregje dankt haar naam

Sinds ik praat, roep ik: ‘ik word modeontwerpster’. Samen met mijn moeder zat ik avondenlang aan de keukentafel achter de naaimachine. Patronen uittekenen, stukken in elkaar spelden en trots zijn op het eindresultaat. Mijn moeder en ik hebben de mooiste ontwerpen gemaakt. Van Sissie-jurken tot Pieten-pakken.

 

Helaas heeft mijn moeder het avontuur van Sybregje niet mee mogen maken. Haar ondernemersmentaliteit, ambitie en creativiteit heb ik van haar en daar ben ik erg trots op. Mijn lieve mama is de inspiratiebron van alle ontwerpen. Het was daarom vanzelfsprekend om dit concept naar haar te vernoemen.

 

Wil je meer weten over Sybregje, vragen over een samenwerking of wil je in contact komen? Leuk! Je kan mij bereiken via het contactformulier of een berichtje via Instagram of Facebook. (Hit the like button)

 

SYBREGJE IN DE MEDIA

Elk paar babyschoentjes maak ik met een glimlach. En tranen springen in mijn ogen als ik een foto of review ontvang. Trots!

 

Instagram – Happy Customer: Baby Julie

Instagram – Happy Customer: Baby Beau

Blog: Eerste stapjes – AartjeKB

Instagram – Happy Customer: Baby Jenthe

Instagram – Happy Customer: Baby Vince