Babyschoenen

Babyschoenen vind je hier in verschillende maten en vrolijke kleuren. Alle babyschoentjes houden kleine voetjes heerlijk warm en blijven comfortabel zitten. Ze zijn ideaal voor je baby door de soepele, natuurlijker materialen. Door de juiste pasvorm sluiten de babyschoenen goed aan, blijven stevig zitten en zijn niet uit te trappelen. De babyschoentjes zijn verkrijgbaar vanaf 0-3 maanden. Ontdek hier de vrolijke collectie babyschoenen van Sybregje voor jongens en meisjes.

Met liefde handgemaakt

Gratis verzending mét persoonlijke twist

Advies nodig? Chat direct via Instagram

Babyschoentjes van Sybregje: voor de eerste stapjes van je kindje

Wist je dat juiste babyschoenen zorgen voor een goede (loop)houding van je kindje? Leren babyschoenen zijn daarbij een goede optie die ook nog eens erg mooi en vrolijk kunnen zijn. Omdat kinderen op jonge leeftijd snel groeien heeft Sybregje babyschoentjes voor elke fase. Of je baby kruipt, klautert of juist wil gaan lopen. Wij hebben de juiste babyschoentjes.

 

Schoentjes in alle soorten en maten voor elke groeifase

Bij Sybregje hebben we jongens- en meisjesschoenen in de maten Newborn tot en met 22. Omdat iedere ouder wil dat zijn kindje op zijn best er uitziet, hebben we een groot assortiment van vrolijke kleuren. Van mooie trendy kleuren tot babyschoentjes die bij elke outfit passen. Ook hebben wij vrolijke babyslofjes voor jouw kleine.

Comfortabele ondersteuning bij kruipen en lopen

Het vergt moed en een dosis zelfvertrouwen om na het kruipen te gaan lopen. Om de dappere eerste stapjes te bemoedigen hebben we babyschoentjes die zorgen voor een goede loophouding. Door flexibele zolen en een speciaal ontwerp heeft je kind ook een betere grip. Dat komt omdat de voetjes beter worden afgewikkeld en er meer stabiliteit is. Hierdoor kan jouw dreumes makkelijker staan en zelfverzekerd de wereld ontdekken.

 

De beste babyschoenen voor de eerste stapjes

Je baby vindt het leuk om vrij te bewegen en de wereld verticaal te ontdekken. Sybregje heeft babyschoenen die zeer geschikt zijn de voorzichtige eerste stapjes. Ze zijn speciaal ontworpen om comfortabel om de voetjes van je baby te passen. De ideale schoenen voor de nieuwsgierige dreumes die de wereld lopend gaat ontdekken. Omdat ze 100% leergevoerd zijn en anti-slip loopzooltjes bevatten zijn dit de ideale loopschoentjes om de wereld mee te verkennen.

Babyschoentjes kopen voor hippe kleintjes

Omdat het zetten van eerste stappen vaak gepaard gaat met vallen en opstaan heeft je baby juiste schoenen nodig. De babyschoenen van Sybregje zijn duurzaam en ook nog eens erg mooi en vrolijk. Bovendien verkrijgbaar in talloze kleuren zodat ze ook goed passen bij de kledingkeus van de ouders.

 

Juiste maat babyschoenen

Weet jij welke maat babyschoenen je kindje heeft? Wij geven graag maatadvies over de juiste schoenmaat. Houd bij de aanschaf wel rekening mee dat voetjes snel groeien. Meet ze goed op zodat de babyschoenen niet snel te klein zijn. Controleer ook de schoenmaat regelmatig. Bestel direct babyschoenen online of lees meer over hoe je de schoenmaat van je kindje opmeet.