Verzending & bezorging

Wat is de levertijd?

Als je op werkdagen een bestelling plaatst, ontvang je binnen een dag een bevestiging van je bestelling. Bij ontvangst van je betaling wordt je bestelling binnen 10 werkdagen verzonden. Vaak zijn de babyschoentjes op voorraad en heb je de schoentjes binnen een week binnen.

Heb je de schoentjes eerder nodig? Laat het gerust weten bij de bestelling!

Wanneer wordt het pakketje verzonden en/of bezorgd?

Je bestelling wordt verzonden via PostNL en zal doorgaans binnen twee werkdagen na versturen worden bezorgd. Je ontvangt een e-mail met een track en tracé om je pakketje te volgen.

Hoe kan ik zien wat de status van mijn bestelling is?

Bij je verzendbevestiging die per e-mail wordt toegestuurd, zit een Track en Trace code. Met deze code kun je de status van je bestelling bekijken.

Daarnaast is het mogelijk om via je account de status van je bestelling terugvinden. Hier vind je ook gegevens zoals ordernummers, orderdatum en verzendadres.

Mijn bestelling is niet aangekomen. Wat moet ik doen?

Vervelend dat je bestelling niet goed is afgeleverd. Je kunt het beste een e-mail sturen naar info@sybregje.nl met de vermelding van je ordernummer en naam. Je vraag wordt direct opgepakt en je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 3,95.  Je bestelling wordt aan huis bezorgd. En verzonden met een Track en Tracé.

Heb je nog vragen?

Stel je vraag via info@sybregje.nl of een berichtje op Instagram.