Retourneren & ruilen

Toch niet tevreden over je bestelling? Dat is natuurlijk jammer.

Bij Sybregje mag je de artikelen terugsturen binnen 14 dagen. Wil je liever een andere kleur of maat? Dan ruilen we graag.

 • Binnen 14 dagen retourneren of omruilen
 • Product omruilen? Na ontvangst komen de nieuwe artikelen snel jouw kant op.
 • Liever geld terug? Binnen 5 dagen wordt het bedrag teruggeboekt.
 • Houdt er rekening mee dat de kosten voor terugsturen voor eigen rekening zijn.

Kies de juiste maat

Een veelvoorkomende reden dat bestellingen worden geretourneerd is omdat de verkeerde maat wordt besteld. Twijfel je over de schoenmaat? Laat je adviseren door het maattabel of stuur een e-mail naar info@sybregje.nl.

Hoe ruil ik mijn bestelling om?

 1. Meld je omruiling aan via info@sybregje.nl. Artikelen die zonder aanmelding worden teruggestuurd, worden niet in behandeling genomen.
 2. Geef aan welke artikelen je graag wilt omruilen. Gaat het om een andere kleur of maat?
 3. Verpak je artikelen goed. Print het verzendlabel uit die je via de mail hebt ontvangen en plak deze op de doos. Geen printer? Geen probleem. Schrijf dan het bestelnummer en retouradres zelf op de doos. Gebruik het adres wat op het verzendlabel staat. Let op: omruilen is op eigen verantwoordelijkheid.
 4. Geef je pakket af bij het postkantoor of andere verzendlocatie. De kosten voor omruiling zijn voor eigen rekening.
 5. Binnen 5 (werk)dagen ontvang je bericht of je pakketje goed is aangekomen en komen de nieuwe producten snel jouw kant op.

Hoe retourneer ik de artikelen?

 1. Meld je retour aan via info@sybregje.nl. Artikelen die zonder aanmelding worden verzonden, worden niet in behandeling genomen.
 2. Verpak je artikelen goed en print het verzendlabel uit die je via de mail hebt ontvangen en plak deze op de doos. Geen printer? Geen probleem. Schrijf dan het bestelnummer en retouradres zelf op de doos. Gebruik het adres wat op het verzendlabel staat. Let op: Retourneren is op eigen verantwoordelijkheid.
 3. Geef je pakket af bij een postkantoor. De kosten voor terugsturen is op eigen rekening
 4. Binnen 5 (werk)dagen ontvang je bericht of je pakketje goed is aangekomen en wordt het geld teruggestort.

Mag ik mijn artikelen retourneren?

Toch niet blij met je bestelling? Dan kun je binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, je bestelling terugsturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien mogelijk). Zijn de artikelen toch nét teveel gebruikt? Dan laten we je er niet mee zitten. Je ontvangt 50% van het oorspronkelijke aankoopbedrag.

Zijn er afwijkingen of beschadigingen aan het artikel?

Zijn artikelen beschadigd of heeft het afwijkingen? Vervelend! Met grootste zorg worden artikelen samengesteld en ingepakt, maar helaas kan het voorkomen dat er toch iets niet goed gaat. Wij lossen dit graag voor je op. Meld binnen 7 dagen het probleem via info@sybregje.nl en geef duidelijk aan wat aan de hand is. Geef ook aan welke van onderstaande oplossingen je wenst:

 • Omruiling: je hebt de nieuwe artikelen snel weer in huis.
 • Liever terugsturen? Bij ontvangst van je retourzending wordt binnen 5 (werk)dagen het bedrag teruggestort.

Heb je nog vragen?

Stel je vraag via info@sybregje.nl of via Facebook en Instagram.